Slagter Stig

Konfirmation 2018

mad med mere-slagteren har kreeret en festlig og fejende flot menu, der både overrasker og fornyer - og som falder i konfirmandens, din og gæsternes smag.
Menuen rummer mange forskellige smagsindtryk. Den er moderne og traditionel på samme tid. Du kan roligt lægge konfirmationsmenuen ”i hænderne” på din slagtermester, der garanterer for hjemmelavet kvalitet og godt håndværk.

Menuen er færdigtilberedt og kommer varm i termokasser og det kolde på fade.

Forret
Til forret foreslår vi en rejecocktail anno 2018 med friske kutterrejer. Hertil en velsmagende og luftig tomatdressing, dekorative grønne ærteskud og sprød Romainesalat. Forretten rundes af med populære stenovnsbagte kuvertboller og smør.

Hovedret
Festen fortsætter med en lækker hovedret, der kombinerer en fin firkant af vores sprøde grisebasse med ramsløg og puffet flæskesvær med en fuldstændig mør kalvesteg. Stegen er tilberedt med frisk rosmarin og aromatiske hvidløg - på toppen er der lækkert krølfedt.
Slagteren har begået en intens kalvesauce med timian og sprøde grøntsager, samt en lækker kartoffel-fuglerede med urtemos. Hertil også forårets sprøde og friske salater med nøddeknas.

Dessert
Så er vi klar til finalen - desserten har konfirmanden og dine gæster med sikkerhed set frem til? Den består af en væltet isvaffel med softice, en lille lækker flødebolle, nypisket guf og hjemmelavet syltetøj.

Tag din mad med mere-slagter med på råd, når konfirmationsfesten skal planlægges!
Så bliver den store dag en ubetinget succes - fyldt med gode gastronomiske minder.

3 retters menu kr. 199,-

Konfirmationsmenu

Vi har sammensat en lækker og spændende konfirmationsmenu, hvor du kan vælge mellem de forskellige retter.

Alt er hjemmelavet.

2 retter
Pr. kuvert kr. 180,00

3 retter
Pr. kuvert kr. 215,00

*Ekstra 20 kr. pr. kuvert.
Tillæg til menupris.

Forretter

Vælg mellem:
• Rejecocktail med hjemmelavet rød dressing
• ”Vitello tonato”. Kalvekød med cremet tunsauce med tørret tomat, kapers og rucola.
• Tigerrejer med relish af grillet peberfrugt, tomat, chili, pesto og parmesan.
• Tapasfade*. Seranoskinke, tre slags salami, paté, pesto, aioli, marinerede oliven, semi-dried tomater og cornichoner.

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød.

Hovedretter

Kød
• Urtebraiseret bryst af kylling supreme og rosastegt kalvetykstegsfilet fra Himmerland.
• Oksemørbrad i stedet for  kalvekød eller kylling supreme - tillæg kr. 50,00 pr. kuvert.

Det varme tilbehør
• Små ristede kartofler, smørsauteret forårsgrønt og cremet flødesauce.

Kolde salater og tilbehør
• Broccolisalat.
• Tomasalat a la Caprese bestående af tomat, mozzarella, pesto og basilikum
• Forårs ”slaw” bestående af spidskål, blomkål, broccoli og cremet dressing.
• Hjemmerørt bearnaise-creme

Hovedretten serveres som buffet.

Dessert

Vælg mellem:
• Chokoladekage. ”Gateau Marcel” med vanilieis.
• Hjemmelavet isrand med skovbærcoulis.
• Marcipanstang med creme og frisk frugt.

Ekstra til konfirmation

Bordopdækning mm.

Tillæg i huset for service og bordopdækning.

Vis mere
Pr. person
Kr.
25,00