• Hvidvinsdampet ørred på salat varité
• Sauce verte
• Brød og smør
• Gammeldavs Oksesteg, gulerødder, glaseret løg, ½ tomat med flødepeberrod
• Hvide kartofler
• Sauce.
• Nøddekurve med vanilliecreme, frisk frugt.
Min. 10 personer
• Hvidvinsdampet ørred på salat varité
• Sauce verte
• Brød og smør
• Gammeldavs Oksesteg, gulerødder, glaseret løg, ½ tomat med flødepeberrod
• Hvide kartofler
• Sauce.
• Nøddekurve med vanilliecreme, frisk frugt.
Min. 10 personer
Pr. person |
Kr. 220,00 |
• Fisketerrine på salatbund pyntet med rejer
• hjemmelavet dressing
• brød & smør
• Kalvesteg stegt som vildt, ristede svampe/bønne saute
• Waldorfsalat, tranebær, ovnstegt kartofler
• Vildt sauce
• Hjemmelavet isrand med 2 slags is, pyntet med frugt.
Min. 10 personer
Pr. person |
Kr. 230,00 |
• Pebermarineret varmrøget Laks med flødepeberrod på salatvarité
• Brød & smør
• Helstegt ungkvægfilet
• Balsamico sauteret rødløg/svampe
• Broccoli salat
• Ovnbagt tomat med fyld
• Sesamstegte kartofler
• Bordelaise sauce
• Isroulade med skovbærpuré, pyntet med frisk frugt
Min. 10 personer
Pr. person |
Kr. 270,00 |